Hvem Er Vi?

Bordtennistilbud.dk er ejet og drevet af BordtennisexperterneBordtennisbutikken

Bordtennisexperterne har 30 års erfaring med salg af bordtennisudstyr. Alle ansatte er selv spillere og ledere i danske bordtennisklubber. Vi ved næsten alt om battræ og belægninger og vi har Danmarks største udvalg af bordtennisbat, bordtennisborde, bordtennisrobotter, bordtennisbolde og meget mere. Vi sidder klar ved telefonerne og vi leverer næsten altid fra dag til dag.LIDENSKAB FOR SPORTEN...

Bordtennisexperterne er et firma, som er drevet af bordtennisentusiaster. Vi er alle enten spillere, ledere eller trænere. I over 25 år har vi talt positivt om bordtennissporten og derigennem hjulpet i tusindvis af familier, firmaer, pædagoger, campingpladsledere, lærere og mange andre i gang med verdens sjoveste spil. Men det allervigtigste for os er de danske bordtennisklubber og deres medlemmer. Uden Jeres opbakning var vores foretagende slet ikke muligt. Vi vil derfor også fremover bestræbe os på at være en både pålidelig og engageret samarbejdspartner.EXPERTISE! VI KAN HJÆLPE DIG MED VALG AF DIT BORDTENNISUDSTYR...

Tilsammen har vi over 50 års erfaring i dansk bordtennis. Vi arbejder med bordtennis på alle niveauer og har derfor et nærgående kendskab til både begynderen og elitespillerens ideelle udstyr. Vi er fuldt ud orienteret om, hvordan dagens bordtennisdanmark ser ud. Vi er selv en aktiv del af sporten både på vores arbejde og i vores fritid. Det er således en stor glæde for os, når det går godt i dansk bordtennis. Vi vil derfor meget gerne hjælpe dig med at finde det helt ideelle udstyr, så du kan udnytte netop dine evner helt optimalt.


Handelsvilkår


PRISER:

Alle priser er incl. 25% moms og i Danske kroner hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.LEVERINGSOMKOSTNINGER:

Prisen på fragt- og leveringsomkostninger er beregnet ud fra den samlede vægt af de købte varer. Taksterne er udregnet med udgangspunkt i Post Danmarks portotakster, samt gældende fragttakster med vognmænd.LEVERING:

Vi leverer næsten altid fra dag til dag. Der tages dog forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører.CVR NUMMER:

30980808REKLAMATIONSRET:

Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, hvis denne har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Medsendt fyldestgørende information ved returnering af en defekt vare. Vedlæg kopi af faktura/Ordrebekræftelse og husk at oplyse dit kundenummer samt telefonnummer. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepostFORTRYDELSESRET:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Varen skal dog være i væstentlig samme stand som ved købet.VARERRETURNERING:

Varerreturnering skal ske til adressen:


Bordtennistilbud

Ormslevvej 23-27

8260 Viby J

Danmark